22 April, 2012

.Demam! T___T

assalamualaikum

hye semua. eqa demam harini. tapi malam semalam lagi teruk. huhuhu
eqa tak suke demam sbb eqa tak suke makan ubat! tak suke =(
tapi, pagi tadi.. eqa terpaksa jugak telan ubat sbb ade seminar KOAM. kepala eqa sangatlah berdenyut-denyut. tekak pun rase tak sedap. ni nanges-nanges ni, kene jugak ceceme ni kang.. Alhamdulillah, si "Dia" layan eqa dengan sangat baik.. ni la advantage nye kalo demam.. bleyh manje-manje sket.. hehehe =P amboi-amboi kenmain lagi kan? tak padan dengan sakit! iSh~ =P

btw, eqa nanges, bukanlah sbb demam ni (tp ade sketla nanges sbb demam.ehe). tapi sebab eqa rindu tasya. rindu sangat! rindu nak ngendeng2 ngan tasya. kalo eqa demam, bolehlah manje2 ngan tasya jugak. boleh baring atas riba tasya. boleh buli tasya suh amik air kalau haus. oPS! hehehe.. ciyesly, i miss my little darling so much!! sebulan lebey dah tak balik ni. macam-macam pulak agenda kat maktab ni. hukhukhuk.. 

dan macam-macam pulak nak get ready agenda kt rumah.
eh? ape nie? ha? hahahahaha.. =P

doakan eqa cepat sembuh ye readers. arigatou ^__^

p/s : blog ni tukar wajah. masih under construction lagi beno nyeee.. =)

2 comments:

Misz Mieza said...

Wah! Blog dah berwajah baru.. Sweetttt..! ^_^ Semoga cepat sembuh.. Banyak2 minum air suam tau..

eqaira said...

hehehe.. more to simple kak mieja. ^__^.. Alhamdulillah, beransur sembuh. tak dah panas bdan.. eqa tak jenguk blog akak lagi. currently busy ngan xtvt maktab..huhuhu