23 April, 2012

Ragam di Padang : Micro Teaching Olahraga

assalamualaikum

Teaser la Konon! =P
wah! rajin betul eqa update belog kan? mcm dah xde keje jeee... hehehe... xpela, update belog pun boleh jadi satu cara untuk melepaskan tekanan dengan cara yang positif kan? xde ganggu orang pun kan~ heee.. eqa nak melepaskan penat lelah membantu kawan-kawan melaksanakan MicroTeaching Olahraga tadi. mane taknye, seawal pukul 3 petang, semua kena ada kat padang. bayangkan, terik tak teriknya masa tu. sabor jela~ so, inilah dia ragam eqa dan kawan-kawan ; farah dan dayang semasa di padang tadi. Selamat Menonton! Heeee~

Amaran : Sila Abaikan Minah Tudung Indon yang muke mmg sebijik dah mcm Orang Indon -_____-" dan Minah di Tengah yang Tudung Senget. yang tepi lagi satu, memang kekal cun. Sila Abaikan Jugak Muka yang Burn. Sekian. >___<"

video
hahaha.. macam-macam kan kitorang ni? ni baru sikit gelagat guru pemulihan..sentiasa ceria! very different dengan guru Matematik, guru Bahasa Melayu dan lain-lain. yela, anak murid kami kan special. pendekatan yang digunakan untuk mengajar pun special. kena ceria, kena penuh dengan kasih sayang. semoga kami dapat menjadi guru yang baik. InsyaAllah. Amin...

 Ceria Selalu, barulah Awet Muda. Fewwiiitttt~ 

We Are Remedial Education Teachers Gonna Be. InsyaAllah

No comments: